Cross your borders

Op zoek naar een actieve en uitdagende stage of vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage/vrijwilligerswerk bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Check de website hier of het stagefilmpje hier. Klik hier om direct de vacature te bekijken!

 

 

Ambassade Algiers

Algerije is niet alleen het grootste land van Afrika en belangrijke olie- en gasleverancier aan Europa, het is ook de vierde economie van Afrika, een belangrijke regionale speler in zowel de Arabische wereld als de Sahel, een stabiel land in een verder woelig gebied en een van de grootste Nederlandse handelspartners in de MENA regio. Het ministerie van BuZa biedt een stageplaats aan, klik hier voor de vacature. 

The Hague Academy

The Hague Academy for Local Governance is een jonge, internationale non-profit organisatie die praktijkgerichte trainingen ontwikkelt met als doel goed lokaal bestuur, publieke dienstverlening en sociale-economische ontwikkeling overal ter wereld te versterken. Ze zoek zijn naar 2 stagiaires voor de 2e helft van 2018. Klik hier voor de vacature. 

Stagiaire Sophie in 't Veld

Sophie in ’t Veld, Europarlementariër en delegatieleider van de Europese D66-delegatie, is op zoek naar een stagiair(e) per 27 augustus 2018 om voor 5 maanden haar kantoor in het Europees Parlement in Brussel te versterken.  Klik hier voor de vacature! 

Foundation FMS

De Foundation Max van der Stoel zet zich in voor democratisering in de buurlanden van de EU, een eerlijker Nederlands en EU-beleid ten aanzien van ontwikkelingslanden en we stimuleren het publieke debat over deze thema's in Nederland. Klik hier voor de vacature en om meer te lezen over de foundation!

Consultancy

Drie studenten van de studie Public Administration (International and European Governance) aan de Universiteit Leiden, campus Den Haag zijn op dit moment bezig met het oprichten van een consultancy, Scenarian, op het gebied van verandermanagement in de publieke sector. Het einddoel is het verbeteren van de klantvriendelijkheid van de overheid. Om dit te bereiken kijken ze onder andere naar verandermanagementmodellen en -strategieën en naar future trends op het gebied van Artificial Intelligence en User Interface design. Klik hier om te vacature te bekijken.

Ambassade Madrid

De Nederlandse ambassade in Madrid is per 1 september 2018 op zoek naar een fulltime online-communicatietalent voor een stage van 6 maanden. Klik hier voor meer info. 

Partos

Voor de tweede helft van het jaar is Partos op zoek naar stagiaires voor the Spindle, hét innovatieplatform voor ontwikkelingssamenwerking. Klik hier voor meer informatie. 

Stages BuZa

De SPIL heeft veel contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zijn een aantal stages te vinden die ons zijn aangeboden.
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Witte Autoverzekering
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
 LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden:
Maandag t/m vrijdag*:  10:45 - 15:15
 
The Hague: 
Maandag 10:45-15:15
Dinsdag 10:45-15:15
Woensdag 10.45-15.15
Donderdag 10.45-13:00
Vrijdag 10.45-15:15
Weekend Closed
 * Op donderdag heeft het bestuur vanaf 13:00 vergadering
On Thursdays the room is closed due weekly boardmeetings at 13:00