ProDemos

ProDemos is op zoek naar een educatieve begeleider. Als begeleider educatieve programma’s neem je (samen met de klasdocent) scholieren mee op interessante ProDemos-dagexcursies die bol staan van interactieve programmaonderdelen. Klik hier voor meer informatie. 

Stage Dröge & van Drimmelen

Op zoek naar een stage public affairs en informatiemanagement? Dröge & van Drimmelen is op zoek naar drie stagairs voor een periode van zes maanden. Je zal je tijdens je stage naast het ondersteunen van de adviseurs tijdens hun dagelijse werkzaamheden, bezighouden met het monitoren van politieke debatten, kranten, internet en andere media. Klik hier voor meer informatie.

Nederlandse Ambassade Madrid

Ben jij proactief, communicatief sterk en spreek jij Spaans? Dan is een stage op de Nederlandse Ambassade in Madrid misschien wel iets voor jou! Heb jij interesse in een leerzame en uitdagende stage in het buitenland? Stuur dan uiterlijk 28 oktober je motivatiebrief en CV naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Klik hier voor meer informatie.

Human Rights Watch

Looking for an internship at an organisation that deals with the defense and protection of human rights? Click here for more information!

Cross your borders

Op zoek naar een actieve en uitdagende stage of vrijwilligerswerk waarbij je deel uitmaakt van een jong en enthousiast team? Wil jij jongeren bewust maken van ontwikkelingsproblematiek en zo zelf een steentje bijdragen aan een betere wereld? Dan is een stage/vrijwilligerswerk bij Stichting Cross Your Borders iets voor jou! Check de website hier of het stagefilmpje hier. Klik hier om direct de vacature te bekijken!

 

 

Stages BuZa

De SPIL heeft veel contact met het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Hier zijn een aantal stages te vinden die ons zijn aangeboden.
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 10:00-17:00
Friday 10:00-12:30
Weekend Closed
 
 * Op vrijdag heeft het bestuur vanaf 12:30 vergadering
On Friday the room is closed due weekly boardmeetings at 12:30