Stage UNHCR Nederland

UNHCR Nederland is op zoek naar een stagiaire voor het team ‘private sector parnterships’. Dit is een unieke kans voor studenten of afgestudeerden om kennis te maken met het werk van de Verenidge Naties, het opzetten van private partnerships en om zich hart te maken voor mensen op de vlucht. Zie hier de link naar de vacature. 

Stage Palestijnse missie

 

De Palestijnse Missie in Den Haag, de diplomatieke vertegenwoordiging van Palestina in Nederland, is op zoek naar een stagiair (sociale)media voor een periode van 4 - 6 maanden, vanaf 1 september 2017 voor minimaal 3 dagen per week. Als stagiair krijg je diverse taken, zo rapporteer je o.a. dagelijks over Palestina in de (Nederlandse) media en verzorg je de sociale media van de Missie. Daarnaast help je bij algemene werkzaamheden van de Missie. Er is een reiskostenvergoeding beschikbaar. Je kunt tot en met 13 augustus reageren op de vacature

 

Stage ScienceWorks

ScienceWorks is een bureau dat valorisatie van wetenschappelijke kennis ondersteunt. Valorisatie is het proces van waarde creatie uit wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van economie en maatschappij. Valorisatie impliceert kennisoverdracht naar de praktijk. In veel gevallen vereist valorisatie de ontwikkeling van complexe samenwerkingsvormen en verbindt het tegengestelde belangen. Met goede samenwerking en inzet van de juiste instrumenten, kan maximaal rendement worden verkregen. ScienceWorks richt zich op zowel de exacte wetenschappen als de sociale- en geesteswetenschappen. Momenteel hebben zij enkele vacatures openstaan. Zie hier de link naar de site van ScienceWork met vacatures. 

Stage Benelux Unie

De Benelux Unie, gevestigd te Brussel, is een samenwerkingsverband tussen België, Nederland en Luxemburg. Voor meer informatie over de Benelux:
Binnen de Benelux Unie is het Secretariaat-Generaal een van haar instellingen, die samen met een team van een 50-tal medewerkers, samenwerkingsmogelijkheden identificeert, signaleert, acties initieert en deze procesmatig, logistiek en inhoudelijk ondersteunt en toetst op resultaten. Zij zijn op zoek naar een stagiaire. Geïnteresseerd? Klik dan hier
 
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten