Buitenland

Commissie Buitenland
 
Als lid van de commissie Buitenland werk je mee aan de organisatie van alle buitenlandse excursies en reizen die de SPIL voor haar leden organiseert. Dit zijn de (tweejaarlijkse) excursie naar Brussel, de Korte Reis in januari en de Lange Reis in juli. Deelname aan een SPIL-reis vormt voor studenten Politicologie en Politicologie – IBO/IRO een unieke kans om kennis te maken met de politiek in een ander land. De laatste jaren bracht de SPIL onder meer een bezoek aan Macedonië & Kosovo, Rusland, Letland, China Schotland en Singapore & Kuala Lumpur.
 
Op reis ontvouwt je studie zich als het ware voor je ogen: tijdens bezoeken aan instellingen als een parlement, een ministerie, een politieke partij, een NAVO-basis en een ambassade krijg je in korte tijd een helder beeld van de politieke situatie en internationale positie van het bezochte land. Ook culturele activiteiten maken altijd onderdeel uit van het programma tijdens een SPIL-reis. Uiteraard is er ook genoeg vrije tijd waarin deelnemers de plaatselijke horeca kunnen verkennen.
 
Dit alles wordt volledig georganiseerd door commissie Buitenland, onder leiding van de commissaris Buitenland. Als commissielid help je meedenken over de bestemming, organiseer je in groepjes (journalistiek, cultureel, academisch) de inhoudelijke activiteiten in het land van bestemming, en ben je verantwoordelijk voor de logistiek van de reis. Hou jij van reizen, wil je op een praktische manier met je studie bezig zijn en ben je niet bang voor een uitdaging? Solliciteer dan voor commissie Buitenland!
 
Commissaris:
Emilie de Raadt 
 
Commissieleden:
Romy Bruijnzeel
Rik Edelenbosch
Sanne Grave
Mindy de Jong
Rex Lalleman
Sadjia Safdari
Reinier Schouten
Annabel de Wit 

 
Contactgegevens:
Emilie de Raadt
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
071-5273872
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Openingstijden

Reguliere openingstijden:
 
Maandag 10.00-17.00
Dinsdag 13.00-17.00
Woensdag 10.00-17.00
Donderdag 10.00-17.00
Vrijdag 10.00-16.00
Weekend Gesloten