Stichting Unipartners

UniPartners is een vernieuwend concept in de wereld van adviesbureaus. Wij combineren academische kennis met een praktische en professionele aanpak. Deze werkwijze resulteert in onderzoeken en adviezen van kwalitatief hoogstaand niveau.
Onze consultants zijn topstudenten van diverse Nederlandse universiteiten. Hier ligt ook de kracht van onze organisatie. Studenten zijn zeer gemotiveerd om hun kennis in de praktijk toe te passen en bezitten daarbij een frisse blik op de wereld. Deze kwaliteiten stellen onze consultants in staat om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Het geeft studenten ook de kans om zich verder te ontwikkelen en een kijkje in de keuken van een organisatie te nemen. UniPartners zorgt voor de gehele begeleiding bij projecten zodat de studentconsultants de juiste ondersteuning krijgen en de organisatie met een gerust hart het project uit handen kan geven.
 
UniPartners is opgericht in 1987, heeft zich sindsdien gevestigd in tien universiteitssteden en is gelieerd aan elf universiteiten. In 2013 is UniPartners van tien naar elf vestigingen uitgebreid toen UniPartners Wageningen zeer succesvol bleek. Door dit succes en het enthousiasme dat er vanuit een aantal nieuwe bestuurders in Leiden is getoond, is UniPartners bezig met de oprichting van UniPartners Leiden!
 
Heb je interesse om UniPartners Leiden te helpen met de oprichting, wil je als student opdrachten voor ons uitvoeren, of wil je in contact komen met UniPartners Leiden? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met UniPartners Nederland: 040-7517660.
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

Independer
 
Autoverzekering vergelijken
 
Energie vergelijken
 
Autoverzekering
  LOGGGO
  Geld.nl logo wit blauw Copy3x

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00