Lidmaatschap

Lid zijn bij de SPIL wat betekent dat?
 
Als lid van de SPIL geniet je van talloze voordelen:
  • Je bent welkom bij alle activiteiten die de SPIL organiseert. Dit zijn zowel inhoudelijke activiteiten (zoals lezingen, debatten en excursies) als sociale activiteiten waarop je je studiegenoten beter leert kennen (borrels, feestjes en filmavonden). Verder kun je je als lid inschrijven voor al onze meerdaagse buitenlandse excursies en reizen.
  • Je krijgt vier keer per jaar het semi-wetenschappelijke tijdschrift ‘Debat’ – geschreven voor en door SPIL-leden – thuisgestuurd.
  • Je ontvangt een unieke korting op je studieboeken. Die kun je voor aanvang van elk studieblok bestellen op deze website. Als lid ontvang je tot 16% korting op alle titels!
  • Je kunt je professionele vaardigheden ontwikkelen door lid te worden van een commissie, of te solliciteren voor een bestuursfunctie.
 
En dit alles kost je slechts 16 euro per jaar – een bedrag dat je binnen de kortste keren hebt terugverdiend door de korting op je studieboeken!
 
 
 
 
Reünistenlidmaatschap
Ben je klaar met je bachelor of master Politicologie of Internationale Betrekkingen en Organisaties/International Relations and Organisations in Leiden? Een reünistenlidmaatschap van de SPIL heb je al voor 10 euro per jaar! Als reünist-lid ontvang je nog steeds vier keer per jaar Debat op je deurmat en kun je geabonneerd blijven op de SPIL-nieuwsbrief.
 
 
 
Lidmaatschap opzeggen
Wil je je lidmaatschap van de SPIL opzeggen, dan dien je twee weken voor aanvang van het nieuwe collegejaar een mail te sturen naar de secretaris. Als je je na deze datum uitschrijft, blijf je contributieplichtig en behoud je natuurlijk nog een jaar alle rechten die bij het SPIL-lidmaatschap horen. Stuur je mail ter beëindiging van je lidmaatschap naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met als onderwerp ‘Uitschrijven’ en vermeld je volledige naam en adres in de e-mail.
 
 
Vragen
Heb je nog vragen over lidmaatschap van de SPIL? Schroom niet om te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Contact

Uw naam
Geen naam

Uw Email
Geen (geldige) email

Bericht
Geen bericht.


Invalid Input

Partners

 
  

 

 

Opening hours

Openings hours
Leiden and The Hague
 
Monday 10:00-17:00
Tuesday* 10:00-17:00
Wednesday 10:00-17:00
Thursday 13:00-17:00
Friday 10:00-17:00
Weekend Closed
 
 * Op donderdag heeft het bestuur tot 13:00 vergadering
On Thursday the room is closed due weekly boardmeetings until 13:00